10 Kasım 2007 Cumartesi

Antalya'da brunch keyfi, Anadolu Park

Antalya Aksu'da yer alan tesise Haziran'da kahvaltı için gitmiştik. Yalnız alışık olduğumuz açık büfe kahvaltının bir farkı var, şişde ciğer de kahvaltı menüsüne dahil.
Saat 10:00-14:00 arası süren brunch'da genellikle erken saatlerde kahvaltı çeşitleri, öğlene doğru ciğer şiş masaları şenlendiriyor.
Yemyeşil bir peysaja sahip bu bahçede yapacağınız kahvaltı kişibaşı 15 YTL. Antalya'ya bir vesile ile gidip de otelinizin ya da evinizin dışında bir açık büfe adresi ararsanız, bence deneyin..



Az ilerde Perge Harabelerini de görmeyi unutmayın sakın.
Adres: Serik Cd. Konak Mah. Aksu Çıkışı. AKSU / ANTALYA
Tel: 0 (242) 4262400
e-mail:anadolupark@hotmail.com

2 yorum:

Adsız dedi ki...

mekanınız çok güzel.bizde reklamınızı görerek sabah kahvaltı yapmaya geldik.ama geldiğimize pişman olduk,börek istiyoruz kalmadı yumurta istiyoruz kalmadı en sonunda neskafe istedim brunc süresi bitti dediler peki ayrıca parayla getirin dedik onuda getirmediler maalesef mekanın güzel olması yetmiyor,işletmecilik çok daha önem taşıyor.

gezimania dedi ki...

Ben de hayatımda bir defa gittim buraya, mekanla ya da sahipleri ile uzaktan yakından tanışıklığım yok, açıkçası bu yazıları reklam amacıyla da yazmıyorum , başınıza gelenlere üzüldüm , haklısınız belki işletmeciler el değiştirmiş olabilir..